سفارش تبلیغ
صبا ویژن

بهترین برندهای کابل شبکه

کابل شبکه در واقع مجموعه ای از سیم است که در یک بستر ارتباطی کابلی قرار می گیرد که برای اشتراک گذاری، تبادل داده ها و اتصال دستگاه های موجود در یک شبکه به یکدیگر یا به شبکه های دیگر استفاده می شود. سیم های کابل شبکه معمولا از مس یا شیشه ساخته می شوند. به طور کلی کابل های شبکه برای انتقال داده و اتصال در تمامی اجزای شبکه از جمله روترها، کامپیوترها، سوئیچ ها و شبکه های ذخیره سازی SAN استفاده می شوند. به این ترتیب کابل شبکه را می توان رسانه ای دانست که در آن اطلاعات رد و بدل می شود به این معنی که از یک دستگاه در شبکه به دستگاه دیگر منتقل می شود و به طور کلی داده ها در آن جریان می یابد. کابل شبکه یکی از پرکاربردترین انواع کابل است که حتی اگر از آن اطلاعی نداشته باشید، حتما نام آن را بارها شنیده اید. این کابل ها به عنوان یکی از راه های اتصال به اینترنت مورد استفاده قرار می گیرند و می توانید با استفاده از این کابل لپ تاپ، سیستم منزل، تلویزیون هوشمند و یا بسیاری از وسایل دیگر خود را به اینترنت متصل کنید. اما این تنها استفاده از کابل های شبکه یا LAN نیست و می توانید از این کابل ها به روش های مختلف استفاده کنید.

کابل شبکه نگزنس

لازم به ذکر است که نگزنس چند سالی است که وارد عرصه های جدیدی شده است اما فعالیت اصلی آن تولید کابل و تجهیزات شبکه است. در حال حاضر این برند توانسته مقام دوم را در تولید جهانی کابل شبکه به خود اختصاص دهد. تاریخچه این شرکت به سال 1897 در لیون فرانسه برمی گردد و در این مدت از شاهکارهای بسیاری از برند خود رونمایی کرده است.

این شرکت بین المللی با تکیه بر کیفیت محصولات خود توانسته است مشتریان زیادی را به خود جذب کند و در زمینه های مختلف دیگر وارد عرصه شود. از آن جمله می توان به پروژه های بزرگ فشار قوی، صنعت، ساختمان، فناوری اطلاعات و مخابرات و ... اشاره کرد.

افراد زیادی هستند که می خواهند شبکه خود را با استفاده از بهترین تجهیزات راه اندازی کنند. کابل شبکه نیز از این امر مستثنی نیست و قطعا بهترین است. اگر از آن دسته افرادی هستید که طرفدار برندهای خارجی هستید، خرید لگراند، نگزنس و بلدن را به شما پیشنهاد می کنیم.

کابل شبکه شیلددار

کابل شبکه شیلددار همانطور که از نامش پیداست دارای یک لایه محافظ داخلی یا شیلد می باشد که از فلزات رسانا مانند مس و آلومینیوم ساخته شده و محافظ از طریق لایه بیرونی کابل پوشانده شده است. به عنوان مثال می توان گفت که با استفاده از یک بافت محافظ روی دو رشته سیم که در کنار هم در کابل قرار گرفته اند پوشانده می شود. کابل های بدون محافظ شبکه سرعت انتقال داده بسیار پایینی دارند و در صورت استفاده از آنها ممکن است اختلالات زیادی ایجاد شود. در این میان انتقال اطلاعات و اتصال شبکه های مختلف به یکدیگر با استفاده از کابل شیلد انجام می شود و با سرعت بسیار خوبی قابل انجام است، در واقع می توان گفت از بسیاری از مشکلات احتمالی جلوگیری می کند.